16 Haziran 2016 Perşembe

Atelier Rebul- Vintage Blue EDP


























Atelier Rebul- kozmetik ve parfüm firmasıdır. Atelier Rebul- Vintage Blue isimli parfüm değerlendirilecektir. Narenciye esintileri, odunsu notalar, çiçekler ve aromatik otlar bu parfümü biçimlendirir. Tatlı, metalik, sabunsu ve yumuşak esitiler yapar. Aromatik- odunsu grupta yer alabilir.

Üst- bergamot, laden reçinesi,

Orta- menekşe, kakule, gül, şakayık,

Alt- deri, vetiver, paçuli, amber.

Atelier Rebul- Vintage Blue- ferah ve sucul aromatik otlar ve yapay ve metalik turunçgillerle başlangıç yapmakta. Adaçayı, fesleğen ve bergamot olabilir. Sonra sabunsu meyveler ve çiçekler sahne alıyor. Kuş üzümü ve çilek olabilir. Tozlu menekşe, yasemin ve şakayık algılanır. Kapanışta yumuşak odunsu notalar ve misk vardır. Odunsu nota olarak sucul ve çimensi vetiver baskındır. Tozlu paçuli sonra gelir.

Atelier Rebul- Vintage Blue- günülk kullanıma, sosyal faaliyetlere ve genel beğeniye yöneliktir. Faek edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşir. Ten kokusu haline gelir. Kalıcılık kaliteli bir kolonya performansının biraz üstündedir. Gün içinde tazeleme yapabilirsiniz. Sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Tatlılktan ziyade, sabunsu ve tozlu rayihalar egemendir. Nota geçişleri sorunsuzdur. Yalnız yapay ve metalik hissiyat sözkonusudur. Aromatik otlar ve odunsu notalar kullanım açısından başarılıdır. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder