16 Temmuz 2016 Cumartesi

Atelier Rebul- Noble Bouquet For Women EDP


























Atelier Rebul- parfüm ve kozmetik markasıdır. Atelier Rebul- Noble Bouquet isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, sıcak ve yumuşak bir tarzdadır. Çiçekler, sucul notalar, misk ve vanilya notaları önemlidir. Çiçeksi grupta yer alabilir.

Üst- tatlı narenciye, sucul notalar,

Orta- müge, su çiçekleri, lotus, gül,

Alt- misk, vanilya, amber.

Atelier Rebul- Noble Bouquet- tatlı ve biraz asitli turunçgiller dokunuşuyla başlıyor. Mandalina, greyfurt ve portakal çiçeği olabilir. Ferah ve enerjik aromatik otlardan kişniş ve adaçayını tahmin ediyoruz. Sucul- yeşil bitkiler de bunlara karışmış. Devamında yumuşak ve kremsi çiçekler geliyor. Yasemin, müge, lotus ve gül biçiminde bir harman mevcuttur. Yumuşak bir misk ve vanilya ile kapanış yapılır. Son fazda tatlılık artar. Ancak rahatsız etmez. Sade, basit ve gösterişsiz bir koku olmuş.

Atelier Rebul- Noble Bouquet- aslında ferah ve kaliteli çiçeksi kolonya tarzındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik de buna göre düşünülmelidir. Doğal, temiz, canlı ve pozitif sucul- aromatik otlar ve yumuşak feminen çiçeklerle zihin ve beden üzerinde terapi etkisi yapıyor ve dinlendirici ve rahatlatıcı oluyor. İlkbahar- yaz sezonu içindir. Gün içinde tazelenir. Tene bolca uygulanır. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar vardır. Aromalar başarılı biçimde harmanlanmıştır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder