13 Mayıs 2016 Cuma

Atelier Rebul- Rose Oud For Women EDP


























Atelier Rebul- İstanbul merkezli parfüm ve kolonya şirketidir. Atelier Rebul- Rose Oud isimli parfümü yorumlayacağım. Gül ve öd ağacı temalı bir Arap parfümü yapmak istemişler. Dengeli bir tatlılık vardır. Kremsi, yumuşak ve tozlu esintiler yaygındır. Odunsu notalar, baharatlar ve misk aromalarıda önemlidir. Odunsu- oryantal grupta gösterilebilir.

Üst- safran, tatlı portakal, erik,

Orta- gül, paçuli,

Alt- öd ağacı, vetiver, misk, beyaz bal.

Atelier Rebul- Rose Oud- başlangıçta tatlı- biberli baharatlar ve tatlı meyveler kombinasyonu sunuyor. Safran, pembe biber ve mandalina olabilir. Sonra hemen yumuşak gül, kremsi paçuli ve tozlu öd ağacı sahne alıyor. Ana tema olan bu notalarla tene yerleşiyor. Baharatlar geri planda, bunlara destek veriyor. Son kısımda öd ağacı daha baskındır. Buna yumuşak miskin katılmasıyla tatlılık artar. Ne var ki, kremsi bir tatlılık olduğundan rahatsız etmez. Yumuşak ve tozlu vetiver, odunsu notaları devam ettirir.

Atelier Rebul- Rose Oud- sade, basit ve minimalist koku biçimine yönelmiş. Nota geçişleri başarılıdır. Aromalar harman halindedir, iç içe geçmiştir. Akışkanlık konusunda acele etmez. Rafine, enerjik ve uyumlu aromalar verir. Ferah ve olgun bir koku hissiyatı sunar. Sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve akşam saatlerine daha çok uyacaktır. Gece gezmesi, açık hava davet ve kokteylleri bu parfüm için uygundur. Günün değişik zamanlarına göre dozajı ayarlabilir. Yağlı ve çabuk terleyen tende kalıcılığı bir günü geçmektedir. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Sonra tene oturur ve sakinleşir. Dışarıya karşı her zaman fark edilirlik yapmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder