21 Ağustos 2016 Pazar

Atelier Rebul- Vetiver EDP



























Atelier Rebul- parfüm ve kozmetik firmasıdır. Vücut bakım ürünleri ve kokulu mumlar da üretmektedir. Atelier Rebul- Vetiver isimli parfüm değerlendirilecektir. Vetiver temalıdır. Aromatik otlar, narenciye esintileri, yeşil yapraklar ve odunsu notalar barındırıyor. Ferah, rafine ve canlı aromaları var. Aromatik- odunsu kategoriye sokulabilecektir. Yeşil, sabunsu vebitkisel tonlamalar her zaman baskındır.

Üst- zencefil, kakule, bergamot, çam, reçine,

Orta- menekşe, lavanta, karanfil,

Alt- vetiver, sandal ağacı, sedir ağacı, vanilya...

Atelier Rebul- Vetiver için- şöyle bir nota / aroma gruplandırması yapacağız=

Açılışta dinamik ve enerjik bir bergamot var. Sonra hemen diğer notalara geçilmekte.

Devamında sabunsu, çamsı, tozlu ve buruk notalar var. Sabunsu çiçekler ve aromatik otları tahmin ediyoruz= Menekşe, lavanta, sümbülteber, nane olabilir.

Sonra turunçgiller kendini hissettiriyor. Ferah bir limonlu vetiver var. Sucul- yeşil bitkiler var.

Sabunsu- yeşil kokan vetiver kullanımı görüyoruz.

Yumuşak odunsu notalardan sedir ağacı seçiliyor. Topraksı ve köksü tonlamalar veriyor.

Misk ve çam esintileri, odunsu notalara katılmakta. Tenden ayrılıyor.

Gözü ve eli yormayan sade ve basit bir tasarım. Çok değişmeyen ve genelde düz çizgide giden aromalar. Ve Atelier Rebul- Vetiver...

Günlük kullanıma yönelik, genel beğeniye hitap eden ve sürprizi olmayan bir parfüm olmuş. İlkbahar- yaz sezonu için idealdir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık verir. Doğal, hafif ve yumuşak formuyla tene bolca uygulanır.

Atelier Rebul- Vetiver- hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Notalar uyumlu ve dengelidir. Sabunsu hissiyat, kalıcılığa bir miktar katkı yapmıştır. Temiz, yumuşak ve ferah aromalarıyla terapi etkisi yapacaktır.

 Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder