18 Aralık 2016 Pazar

Ferrari- Cedar Essence EDP / 2014
























Cedar Essence= Sedir Özü.

Ferrari- Cedar Essence isimli parfümü yorumlaya başlıyoruz.

Ferrari- İtalyan spor ve yarış otomobili markasıdır.

Narenciye, denizel notalar, sucul notalar ve odunsu bazlarla şekillenen bu koku, aromatik- odunsu grupta gösterilmektedir. Serin, yumuşak, sıcak, buz- metal esintileri yapmaktadır.

Üst- portakal, nane, misket limonu,

Orta- sedir iğneleri, deniz notaları, karpuz,

Alt- sedir ağacı, paçuli, kahve, amber...

Ferrari- Cedar Essence- modern ve ferah açılışıyla takdir ediliyor= Canlı ve dinamik turunçgiller var. Buz- metal efekti var. Greyfurt, portakal ve nane olarak düşünüyoruz. Deniz tuzu ve su notalarıyla daha da fresh ve yumuşak bir hal alıyor. Yumuşak ve tozlu sedir ağacı buna katılıyor. Burada limonlu / misket limonlu- sedir ağacı güzel bir uygulama olmuş. Meyvemsi tonlamalar ( karpuz ) var. Kapanışa doğru deniz tuzu, çam esintileri, sedir ağacı, paçuli ve tütün hissediliyor. Odunsu notalar tozlu ve topraksıdır. Tatlılık gene devam eder. Kapanış yumuşak ve serin aromalarla yapılmış.

Ferrari- Cedar Essence- temiz, net ve akışkan hissiyat vermekte. Sürprizi yok. Kokusu çok değişmiyor. Her daim dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar var. Tenime hemen yerleşti. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilir ve kalıcı olacaktır. Tene yakın durur ve hafifçe eser. Günlük kullanım içindir. Yaz mevsimi kokusudur. Tene bolca uygulanabilir. Her sosyal faaliyet için idealdir. Genel beğeniye yöneliktir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder