30 Ağustos 2014 Cumartesi

Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Blue EDT / 2011



























Lacoste- Fransız moda firmasıdır. Bugün Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12 Blue isimli parfümün incelemesini yapacağız. Odunsu notalar, aromatik otlar, meyveler ve çiçeksi notalarla şekillenmekte. Tatlı, yumuşak, yapay, sucul, ozonlu ve ferah yapısı mevcuttur. Şipre grubunda gösteriliyor.

Üstte greyfurt, nane, ortada portakal çiçeği, adaçayı, alt notada paçuli, sedir ağacı, köknar reçinesi ve meşe yosunu bulunmakta.

Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Blue- ozonlu ve yeşil karakterde meyvelerle ( armut, greyfurt ) başlamakta. Parfümün genelinde bu yeşil / bitkisel hava her zaman egemen olacaktır. Ozonlu ferah meyveleri, sucul aromatik otlar ( adaçayı, kişniş ) takip ediyor. Kapanış kısmında yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı, yeşil kokan paçuli ) ve meşe yosunu var.

Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Blue- kolonya tandanslı bir parfüm olmuş. Kalıcılık böyle düşünülmelidir. Fark edilirliği tene yakın kalmakla ilgilidir. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar var. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Günlük kullanım, sosyal faaliyet ve ilkbahar- yaz kokusudur. Aromalar ozonlu ve yeşil tonlarla harmanlanmış ve iç içe geçmiştir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder