22 Şubat 2013 Cuma

Azzaro Now
















Moda alanında faaliyet gösteren Fransız markasının yeni bir parfümünü inceliyoruz= Azzaro Now.

Üst notalarda buz metal, kakule, gül; ortada menekşe; alt notada beyaz meşin, yosun ve amber koku düzlemi ve  içeriğiyle odunsu- fresh karakter göstermekte. Yumuşak, sevimli bir parfüm. Notalar dengeli ve uyumlu sayılır. Kalıcılık yeterli düzeyde= Tende  yarım gün,  hafif esintiler sunuyor. Yaz sezonuna ve günlük kullanıma uygun yapısı var.

Açılışta buz metalle serinlik hissi veriyor. Kakule hafif baharat olarak sıcak ve baskın bir yorum katıyor. Gül notasını da net olarak alıyorsunuz. Serin, ferah, dinlendirici, hafif biberli bir başlangıç olmuş.



Odunsu notalar, yosun ve amber kullanımı parfümün derinlik ve konfor çizgisini oluşturmakta. Burada kalıcılık ve kalite değerleri artıyor. Amber yumuşak ve tatlımsı bir tarzda kullanılmış. Odunsu akorlar sıcak, egzotik bir rayiha veriyor. Ayrıca çiçeksi notalar, ağaçsı / odunsu notalar birbirleriyle gayet güzel dengelenmiş. Tenden ayrılışı da ağaç- amber- yosun /sucul notalarla oluyor. Parfümün genelinde tatlılık ve sucul bir karakter var.

Azzaro 'nun bu yeni kokusu sucul- odunsu- hafif baharatlı bir yapı arz eden, modern tatlı parfümlerden örnek teşkil ediyor. Günlük kullanımda her türlü faaliyet için idealdir. Herkesin beğeneceği bir kokusu var.

 Koku -3 Kalıcılık -4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder