2 Ocak 2023 Pazartesi

Michael Kors- Extreme Rush EDT / 2019


























Michael Kors- ABD moda markasıdır. Şimdi Michael Kors- Extreme Rush isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, asitli, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar ve misk temel koku bileşenleridir. Aromatik- baharatlı grubunda gösteriliyor.

Üst- ardıç meyvesi, bergamot, kan portakalı,

Orta- kırmızı kekik, muskat, adaçayı,

Alt- misk, paçuli, meşe yosunu.

Michael Kors- Extreme Rush- çok hızlı bir akışkanlıkla tene yakın kalmakta ve koku karakterini ortaya koymakta : Tatlı ve asitli turunçgiller ( greyfurt, kan portakalı ) açılışı yapıyor. Yumuşak tatlı baharatlar ( zencefil, biber, tarçın ) orta bölümü oluşturuyor. Sonda ise misk ve tatlımsı yapay odunsu notalar ( paçuli ) var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Genele yayılan tatlılık ve yapaylıktan dolayı dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter.

Michael Kors- Extreme Rush isimli parfüm, çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde etkili olabilen bir kalıcılığa sahiptir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve öğleden sonra- akşam saatlerine uygundur. Dış ortam davet ve toplantıları ile gece gezmelerinde kullanılır.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder