23 Aralık 2022 Cuma

Salvatore Ferragamo- Signorina Ribelle EDP / 2019

 














Salvatore Ferragamo- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Salvatore Ferragamo- Signorina Ribelle isimli bayan parfümünün yorumunu yapacağım. Tatlı, şekerli, şuruplu, kremsi, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, gurme notalar, meyveler ve vanilya aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Çiçeksi- gurme kategorisinde gösterilebilir.

Üst- mandalina, pembe biber,

Orta- frangipani, ylang ylang,

Alt- dondurma, hindistan cevizi sütü, vanilya.

Salvatore Ferragamo- Signorina Ribelle isimli parfümün açılışını tatlı, şekerli, ve şuruplu meyveler yapmaktadır. Kuş üzümü, ahududu, aslan meyvesi ve armut olmalıdır. Tropikal karakterdeki gurme notalar bunu takip ediyor. Bir miktar şekerli tatlılık içinde hindistan cevizi, vanilya ve dondurma aromaları hissediyoruz. Orta katmanda kremsi tonlamalar yapan sarı çiçeksi notalar var. Mimoza, frangipani, ylang ylang ve papatya sıralamasını görüyoruz. Son bölümde tekrar gurme notalar ( hindistan cevizi, vanilya, dondurma ) bulunuyor. Bu aromalar biraz daha kremsi hale gelmiştir.

Salvatore Ferragamo- Signorina Ribelle isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılık yapacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Parfümü baştan sona forse eden tatlı, kremsi ve şekerli rayihalardan dolayı fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve bununla birlikte başlangıçtaki şekerli meyvelerin ve kapanıştaki yapay gurme notaların da rahatsız edici olmamasının avantajıyla tene özgürce sıkılması mümkün olabilmiştir. Bu sayede günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Ayrıca sıcak ve ferah yapısal düzen de parfümün geneline yayılmıştır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder