14 Şubat 2023 Salı

El Ganso- Bravo Monsieur EDT / 2019

 















El Ganso- İspanyol moda firmasıdır. Bugün El Ganso- Bravo Monsieur ( Bravo Mösyö ) isimli parfümü konuşacağız. Genel olarak baharatlar, odunsu notalar, amber vanilya ve tütsü içerikleri veriyor. Tatlı, kremsi, yumuşak, ferah ve sıcak yapıdadır. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- menekşe, kakule, greyfurt, tütsü,

Orta- papirüs, iris, sardunya, lavanta,

Alt- sandal ağacı, kaşmir ağacı, misk, vanilya.

El Ganso- Bravo Monsieur- yumuşak baharatlı ve ferah bir açılışa sahiptir. Tarçın ve kakule gibi tatlı baharatlar hissedilir. Baharatlardan sonra çok çabuk bir şekilde paçuli, amber, tütsü ve vanilya aromalarına geçiliyor. Odunsu notalar tatlı, amber ve vanilya da kremsidir. Böylece tenden ayrılır.

El Ganso- Bravo Monsieur isimli parfümde dengeli tatlılık, uyumlu notalar ve genel bir sıcaklık görülür. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla baharatlı bölüme geçilmektedir. İlk anda dışarıya karşı yoğun fark edilirlik yapar, daha sonra sakinleşir ve tene yakın durur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü kalıcılığı vardır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uygundur. Yaz mevsiminde de küçük bir dozaj ayarlamasıyla rahatça kullanılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder