10 Şubat 2023 Cuma

Christian Dior- Dior Sauvage Parfum / 2019

 















Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Bugün Christian Dior- Dior Sauvage Parfum isimli parfüm hakkında konuşacağız. Turunçgiller, reçineler, baharatlar, odunsu notalar, vanilya ve tonka fasülyesi aromaları bu parfümü biçimlendiriyor. Tatlı, şekerli, metalik, yapay, ferah, yumuşak, sıcak ve serin rayihaları var. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- bergamot, mandalina, elemi reçinesi,

Orta- sandal ağacı,

Alt- buhur, tonka fasülyesi, vanilya. 

Christian Dior- Dior Sauvage Parfum isimli parfümün açılışını tatlı ve metalik turunçgiller gerçekleştiriyor. Bergamot, mandalina ve limon hissediliyor. Orta katmanda hepsi de şekerli tonlamalar yapan reçineler ( elemi reçinesi ), baharatlar ( biber, pembe biber ) ve başlangıçtaki turunçgiller yer almıştır. Kapanışta yapay ve şekerli odunsu notalar ( sandal ağacı ), vanilya ve tonka fasülyesi bulunuyor. Son fazda metalik ve tatlı reçineler ( buhur ) var. 

Christian Dior- Dior Sauvage Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya yoğun ve etkili bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesi zorunludur. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümden itibaren başlayan ve giderek yükselen şekerli tatlılık ve yapaylık nedeniyle / vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık yükselmiş fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Aksi takdirde baş ağrıtma ve burun ve zihin algısını zorlama potansiyeli taşıyor. Böylece sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusu olduğu düşüncesine varıyoruz. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder