27 Şubat 2023 Pazartesi

By Kilian- Rolling In Love EDP / 2019

 















By Kilian- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi By Kilian- Rolling In Love isimli parfümü yorumlamaya karar verdim. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Badem sütü, çiçeksi notalar, misk, vanilya ve tonka fasülyesi içeriklidir. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- badem sütü, ambrette ( misk ebegümeci ),

Orta- iris, frezya,

Alt- sümbülteber, vanilya, tonka fasülyesi, misk.

By Kilian- Rolling In Love isimli parfümün açılışını kremsi tatlılıktaki badem sütü ve misk yapıyor. Kremsi tonlamalar veren iris, frezya ve osmanthus gibi çiçeksi notalar ardından gelmektedir. Orta katmanın bir diğer koku grubu da pudralı çiçekler ( sümbülteber, yasemin, orkide ) olacaktır ve bunlar gene pudralı ve yapay kokan vanilya ve tonka fasülyesi aromalarıyla birleşip, parfümün sonunu işaretleyecektir.

By Kilian- Rolling In Love ( Aşka Yuvarlanmak ? ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümde itibaren yükselen kremsilik & pudralılık ve sıcaklık, son bölümdeki yapaylığın da katılması ile parfümün kullanımını zorlaştırıyor ve tene dengeli sıkılmasını icap ettiriyor; aynı zamanda da kalıcılık ve fark edilirliği üst seviyeye çekiyor. Tatlılık da genele yayılmıştır. Ne var ki, nota geçişleri başarılıdır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder