30 Ekim 2018 Salı

Xerjoff- XJ 1861 Naxos EDP / 2015


























Xerjoff XJ 1861 Naxos EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan niş parfüm şirketidir. Bugün Xerjoff- XJ 1861 Naxos isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, kremsi, buruk, ekşimsi, yumuşak, ferah ve sıcak yapısı var. Turunçgiller, lavanta, baharatlar, deri, tütün ve tonka fasülyesi gibi koku içerikleri vermektedir. Aromatik- baharatlı grupta gösterilmiş.

Üst- bergamot, limon, lavanta,

Orta- yasemin, tarçın, bal, kaşmir ağacı,

Alt- tütün yaprağı, tonka fasülyesi, vanilya.

Xerjoff- XJ 1861 Naxos- buruk, ekşimsi ve ferah kokan turunçgillerle açılıyor. Bergamot, limon ve portakal olabilir. Bundan sonra hızlı akışkanlıkla tene yerleşme / yapışma / yakın kalma  özelliğiyle beraber, yüksek tatlılık ve şekerli hissiyat barındıran notaları göreceğiz : Lavanta, tarçın, bal, deri, tütün ve tonka fasülyesi gibi aromalar tamamen bu anlamda düşünülebilir. Evet, bu yüksek tatlılık ve aynı zamanda sıcaklık ve yapaylıktan dolayı dengeli sıkılmasını tavsiye ediyoruz. Üç- dört fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Tonka fasülyesi son fazda pudramsı tonlamalar yapıyor.

Xerjoff- XJ 1861 Naxos isimli parfüm, sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve öğleden sonra- akşam saatlerine uygundur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlenceleinde kullanılacaktır. Sıcaklık, yapaylık ve yüksek tatlılıktan dolayı kalıcılık ve fark edilirlik çok güçlüdür : Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca etkilidir. Hem sahibine hem dışarıya karşı yoğun fark edilirliği var.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder