16 Ekim 2018 Salı

Acqua Di Parma- Fico di Amalfi EDT / 2006


























Acqua Di Parma Fico di Amalfi parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Acqua Di Parma- İtalyan parfüm ve kozmetik firmasıdır. Bugün Acqua Di Parma- Fico di Amalfi isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, biberli notalar, çiçeksi notalar, misk, odunsu notalar ve meyveler barındırıyor. Tatlı, buruk, yumuşak, ferah ve soğuk / serin esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- greyfurt, bergamot, limon, ağaç kavunu,

Orta- pembe biber, yasemin, incir nektarı,

Alt- sedir ağacı, incir ağacı / incir sütü, benzoin.

Acqua Di Parma- Fico di Amalfi- markanın Blu Mediterraneo ( Mavi Akdeniz ) koleksiyonuna dahildir. Tatlı ve köpüklü turunçgillerle ( limon, greyfurt, mandalina ) açılıyor ve bu aromalar baştan sona bütün katmanlarda etkili oluyor. Devamında yeşil- bitkisel notalar var. Bunlar harman halinde ve tek parça olarak algılanır. Yeşil kokan incir yaprağı, yapraklar, çimenler, bitkiler ve yeşil kokan ferah çiçeksi notalar ( yasemin, lotus ) bunlar arasında sayılabilir. Hatta yeşil aromalar sucul hissiyat da veriyor. Buna yumuşak biberli notalar ( pembe biber ) katılıyor. Son bölümde yumuşak odunsu notalar / sedir ağacı ) ve misk var.

Acqua Di Parma- Fico di Amalfi isimli parfüm, kaliteli bir çiçeksi- yeşil- meyveli kolonya havasındadır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder