22 Ekim 2018 Pazartesi

Franck Boclet- Cocaine EDP / 2017

 















Franck Boclet Cocaine EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Franck Boclet- aslında bir Türk parfüm markasıdır. Şimdi Franck Boclet- Cocaine isimli parfümü inceliyoruz. Gurme notalar, tütün, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Kirli, tozlu, hayvansal, sıcak, kremsi, tatlı ve yapay esintiler sunuyor. Gurme- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- karamel, tütün, kırmızı meyveler, acı portakal

Orta- sümbülteber, zambak, orkide,

Alt- monoi çiçeği yağı, vanilya, paçuli.

Franck Boclet- Cocaine- yoğun ve burun büken kül tablası kokularıyla açılıyor : Buna sebep, ilk 1 saat sadece kirli, tozlu, hayvansal ve sıcak vurgular yapan karamel ve tütün ikilisidir. Tene de bu şekilde yerleşiyor. Sonra kremsi tatlılıktaki çiçeksi notalar geliyor. Yasemin, zambak, orkide ve sümbülteber olabilir. Zambak ve sümbülteber, baharatlı nüanslara yönelmiştir. Son bölümde gene kremsi tonlamalar hakim olacaktır. Burada vanilya baskındır. Odunsu notalar ( paçuli ) da yardımcı konumdadır.

Franck Boclet- Cocaine isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Açılış notaları tende çok uzun süre kalıyor. Sonraki aromalar yavaş akışkanlıkla tene yerleşiyor. Kül tablası kokularına yol açan aromalar nedeniyle : Fark edilirliği sahibine ve dışarıya karşı tahammül edilmez bir yoğunluğa ulaşıyor. Tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Ayrıca çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığa sahiptir. Kül tablası kokularının yanında sondaki vanilyanın yapaylığı bile sevimli kalmaktadır. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılacaksa, tene bir kez fıslatmak gerekir. Bunun dışında nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder