10 Ekim 2018 Çarşamba

Hunca- Caldion For Men EDT / 1995


























Hunca- Caldion For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Hunca- Türk parfüm ve kozmetik markasıdır. 1957 yılında Adnan Hunca tarafından İstanbul' da kuruldu.

Bugün Hunca- Caldion For Men isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Çiçeksi notalar, aromatik bitkiler, odunsu notalar ve meyveler barındırmakta. Tatlı, yumuşak, kremsi ve ferah esintileri vardır. Aromatik- yeşil kategorisinde yer alabilir.

Hunca- Caldion For Men- klasik günümüz parfüm trendlerine uygun biçimde tatlı lavanta ve elma notalarıyla başlıyor. Sonrasında yeşil ve ferah bitkiler sahne alıyor. Nane baskındır. Adaçayı ve fesleğen de olabilir. Bunu gene yeşil kokan çiçeksi notalar takip ediyor. Yasemin, ylang ylang ve karanfil gibi tahminler yapılabilecektir. Orta bölümde sucul- ozonsu bir hava vardır. Kapanış yumuşak ve yapay odunsu notalarla olmakta. Sedir ağacına meşe yosunu ve misk katılıyor ve parfüm tenden ayrılıyor.

Hunca- Caldion For Men isimli parfüm, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Kapanış bölümündeki yapaylık rahatsız etmiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Tene oturması aromatik bitkilerle gerçekleşiyor. Parfümün genelindeki yeşil aura yumuşak çiçekler, meşe yosunu ve bitkilerden kaynaklanmaktadır. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Kalıcılık ve fark edilirlik için, kaliteli bir erkeksi kolonya performansını düşünebilirsiniz. Gün içinde tazelenebilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder