28 Ekim 2018 Pazar

Xerjoff- Alexandria II EDP / 2012



























Xerjoff Alexandria II EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan parfüm ve kozmetik firmasıdır. Şimdi Xerjoff- Alexandria II isimli parfümü değerlendirmek istiyoruz. Öd ağacı temalı olarak tanıtılıyor. Baharatlar, çiçeksi notalar, amber ve vanilya ile biçimlenmiş. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak ve yapay esintiler veriyor. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmektedir.

Üst- lavanta, gül ağacı, tarçın, elma,

Orta- vadi zambağı, gül, sedir ağacı,

Alt- amber, misk, agar / öd ağacı, sandal ağacı, vanilya.

Xerjoff- Alexandria II isimli parfümün açılışı, biberli tarçın baskınlığında sıcak baharatlarla yapılmıştır. Bunu pudralı ve biraz tozlu çiçeksi notalar ( gül- zambak ) takip edecektir. Bundan sonra gelen öd ağacı vurgusu, tatlı ve yapaydır. Kapanışta gene tatlı amber ve kremsi vanilya rol almıştır. Bu bölümde tatlılığın yükselmesi, önemle not edilmelidir.

Xerjoff- Alexandria II isimli parfüm, pudralı, kremsi ve yapay aromalarına dikkat edilmek suretiyle kullanılmalıdır. Yani tene dengeli dozaj ( üç- dört fıs ) vermek gerekmektedir. Bu minvalde ideal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusu olabilir. Pudralı, tozlu ve yapay esintilerle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkili bir kalıcılığının olduğunu anlıyoruz. İlk anda dışarıya karşı güçlü fark edilirliği varsa da, hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve öd ağacı vurgusuyla kuruyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla kendini gösterir. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanmak mümkündür.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder