7 Ekim 2018 Pazar

Hunca- Jagler EDT / 1990


























Hunca- Jagler parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Hunca- Türk parfüm ve kozmetik markasıdır. Bugün Hunca- Jagler isimli parfümü değerlendireceğiz. Buruk, tozlu, ekşimsi, sabunsu, yumuşak, tatlımsı, enerjik ve ferah yapıdadır. Çam esintileri, odunsu notalar, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk ve meşe yosunu aromalarıyla belirginleşiyor. Aromatik- fujer grubunda yer alabilir.

Hunca- Jagler isimli parfümün klasik fujer karakteri önemlidir. Bu minvalde açılışta lavanta, bergamot ve çam kozalağı kokuları ve son bölümdeki meşe yosunu örnek verilebilir. Fujer aromalar genel olarak tozlu, ekşimsi, buruk ve acımsıdır. Devamında çiçeksi notaları göreceğiz. Bunlar önce sabunsu, sonra yeşil- bitkisel ve tatlımsı karakterdedir. Gül, zambak ve ylang ylang tahmin edilebilir. Kapanışta tozlu ve tatlımsı odunsu notalar bulunacaktır. Kuru ve tozlu paçuli ve tatlı sandal ağacına yumuşak meşe yosunu katılıyor. Son fazda kuru bir tütsü hissediliyor.

Hunca- Jagler- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır. Elbette tozlu ve buruk yapı, parfümün geneline hakim olmuştur. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgili olsa da, ilk anda yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde kalıcı olabilecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder