19 Ekim 2018 Cuma

Cerruti- Cerruti 1881 Pour Homme EDT / 1990




Cerruti Cerruti 1881 Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Cerruti- 1881 yılında İtalyan iş adamı ve stilist Nino Cerruti tarafından kurulan moda markasıdır. Erkek ve kadın koleksiyonu var. Giyim, aksesuar, lüks giyim, parfüm ve Cerruti 1881 logosuyla klasik yün takım elbise üretmekte...

Şimdi Cerruti- Cerruti 1881 Pour Homme isimli parfüm hakkında değerlendirme yapacağız. Lavanta, çam esintileri, aromatik bitkiler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, turunçgiller, meşe yosunu, tütsü ve misk aromaları barındırıyor. Tozlu, buruk, ekşimsi, sabunsu, tatlımsı, yumuşak, ferah ve enerjik yapısı var. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- limon, bergamot, lavanta, karanfil, fesleğen, tarhun, selvi ağacı, biberiye, ardıç çileği;

Orta- ylang ylang yağı, gül, kuş üzümü;

Alt- sandal ağacı, odunsu misk, amber, paçuli, meşe yosunu, sedir ağacı.

Cerruti- Cerruti 1881 Pour Homme- tozlu, buruk, ekşimsi ve biraz metalik bir açılış yapmakta : Bergamot, lavanta ve genel toplamda çam esintilerini oluşturan acımsı aromatik otlar ( fesleğen, tarhun, ardıç ağacı ) var. Orta bölümde sabunsu çiçekler yer alıyor. Ancak bu çiçeksi notalar kısa süre içinde erkeksi- yeşil çiçekler haline gelecektir. Karanfil, gül ve zambak bu anlamda önemlidir. Son bölüme doğru tozlu paçuli- tatlı sandal ağacı ikilisi tende yer değiştiriyor. Tütsü bunlara ekleniyor. Klasik meşe yosunu ve misk notalarıyla parfüm tenden ayrılmakta.

Cerruti- Cerruti 1881 Pour Homme- kaliteli bir aromatik- fujer kolonyası gibidir. Fark edilirliği ilk anda yoğundur, sonradan sakinleşip yumuşar. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bölümünde kalıcı olabilmekte. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. Sabahleyin dengeli sıkılması tavsiye edilir. Günün diğer zamanlarında tene özgürce sıkılabilir. Tatlılık orta katmandan itibaren, dengeli biçimde artıyor. Notalar uyumludur ve tozlu- buruk katmandan tatlı- ferah katmana başarıyla geçilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder