28 Ocak 2021 Perşembe

Nishane- Wûlong Cha Extrait de Parfum / 2015


























Nishane- Türk parfüm markasıdır. Şimdi Nishane- Wûlong Cha isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Aromatik otlar, turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar ve misk gibi koku nüansları bulunuyor. Aromatik- yeşil grubunda gösterilmekte.

Notaları bergamot, portakal, litsea çiçeği, mandalina, oolong çayı, muskat, misk ve incir olarak açıklanmış.

Oolong çayı, Çin' in Fujian bölgesinde yetiştirilen ve Çin, Japonya ve Tayvan' da beğeniyle tüketilen yöresel bir çaydır.

Nishane- Wûlong Cha- oolong çayı temalı bir parfüm olarak tasarlanmış. Açılışta tatlı turunçgiller ( mandalina, limon ) ve geri planda ozonlu meyveler ( incir, aslan meyvesi ) yer alıyor. Daha sonra baskın ferah yeşil çay aroması ve incir yapraklarıyla yeşil kokan bir yapıya yönelmekte. Ayrıca gene orta bölümde yeşil çiçekler ( yasemin, lotus ) olacaktır. Yumuşak meyveli misk vurgusuyla sona geliniyor.

Nishane- Wûlong Cha- yeşil çiçekler, sucul- bitkisel karışımlar ve meyveli nüanslarla kaliteli kolonya havasındadır. Günlük kullanımda tazelemeyle kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tensel koku olmasıyla ilgilidir. Aromalar katman halindedir ve hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülür. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir.

Koku- 5 kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder