13 Mart 2021 Cumartesi

Nishane- Suede Et Safran Extrait de Parfum / 2015


























Nishane- Türk parfüm markasıdır. Bugün Nishane- Suede Et Safran isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak,sıcak, kuru ve ferah yapıdadır. Baharatlar, deri ve safran temaları, Çiçeksi nüanslar ve yeşil bitkiler gibi koku biçimleri mevcuttur. Deri grubunda gösteriliyor.

Ambrette ( misk ebegümeci ), safran, süet, zencefil, kimyon, misk ve deri aromaları açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Nishane- Suede Et Safran isimli parfümün açılışında, önce yeşil kokan tatlımsı çiçekleri ( lotus, zambak ) algılıyoruz. Bunlara yeşil bitkisel karışımlar eşlik ediyor. Yumuşak ve enerjik bir başlangıç yapılmış. Devamında kuru ve biraz biberli- tatlımsı baharatlar ( zencefil, yenibahar ) geliyor. Baharatlara orta katmanda baharatlı safran katılacaktır ve baskın koku formu olacaktır. Ancak baharatlar bile, başlangıçtaki gibi yeşil ve ferah kokuyor. Kapanışta kuru ve hafif süet / deri aroması belirginleşiyor. Bunu yumuşak misk ve belirli düzeyde tatlılık barındıran kremsi vanilya desteklemektedir.

Nishane- Suede Et Safran-som bölüm dışında, bütün katmanlarda yeşil- bitkisel tonlamalar yaptığı için günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vermektedir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği özellikle dışarıya karşı güçlü ve yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük kısmında kalıcılık yapabiliyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder