3 Aralık 2013 Salı

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Homme EDT / 1999


























Kenzo- Fransız moda firmasıdır. Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Homme isimli parfüm incelenecektir. Kaliteli ve ferah limon kolonyası tandansı ile dikkat çekmekte. Fark edilirlik ve kalıcılık da buna göre değerlendirilmelidir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Günlük kullanımda tazelenebilir. Tene özgürce sıkılabilir.

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Homme- asitli, metalik, tatlımsı, ferah ve yumuşak bir kokudur. Turunçgiller ve keskin aromatik otlar genelde baskındır. Yeşil kokan erkeksi çiçekler de, bir başka önemli bileşendir. Aromatik- akuatik grupta gösterilmektedir.

Üst- yuzu, limon, yeşil biber,

Orta- lotus, yeşil notalar, nane, sucul notalar,

Alt- beyaz misk, sedir ağacı.

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Homme- ferah ve enerjik limon kolonyasının içine aromatik otlar ve yeşil- bitkisel çiçekler doldurulmuş gibi kokuyor. Kaliteli ve canlı limon ve bergamotla başlıyor. Sonrasında kokusu çok değişmeden sırasıyla erkeksi çiçekler, yeşil- sucul bitkiler ve aromatik otlarla devam ediyor. Lotus, leylak, nane, fesleğen ve adaçayı seçiliyor. Kapanışta da yumuşak misk ve yapay sedir ağacı yer alıyor. Parfümün sonlarındaki odunsu notalar pek etkili değil.

Kenzo- L' Eau Par Kenzo Pour Homme- sade ve basit harman veriyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Tene yakın kalır.

Kolu- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip,beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder