12 Ocak 2014 Pazar

Clinique- Happy For Men EDT / 1999























Clinique- ABD kökenli kozmetik markasıdır ve Esteê Lauder bünyesinde bulunmaktadır. Bugün Clinique- Happy For Men isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapısı var. Turunçgiller, sucul ve ozonlu notalar, çiçeksi notalar, vanilya ve meşe yosunu gibi koku içerikleri veriyor. Turunçgil- aromatik grubunda gösteriliyor.

Üst- misket limonu, yeşil notalar, mandalina, limon, deniz notaları,

Orta- frezya, yasemin, vadi zambağı, gül,

Alt- selvi bitkisi, misk, gayakum ağacı, sedir ağacı.

Clinique- Happy For Men- büyük oranda kremsi kokan ferah turunçgillerle açılıyor. Keskin misket limonu ve mandalina öne çıkmakta. Açılışta denizel ve sucul etkiler var. Bunu takip eden erkeksi yeşil çiçekler ( zambak, lotus, yasemin, frezya ) ozonlu ve enerjik bir hava vermekte. Yeşil koku formuna dahil meşe yosunu ve gayet tatlı vanilya ile kapanışa geliniyor.

Clinique- Happy For Men isimli parfüm açılıştaki kremsi ve sondaki şekerli hissiyata kayan tatlılığa rağmen beni rahatsız etmedi. Tenime özgürce uyguladım. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Notalar birbiriyle uyumlu olmuş. Kaliteli turunçgilli- çiçeksi kolonya tarzında olduğunu söyleyebiliriz.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder