22 Aralık 2013 Pazar

Creed- Erolfa EDP / 1992


























Creed- Fransız parfüm şirketidir. Creed- Erolfa ismini taşıyan parfümü inceleyeceğiz. Narenciye esintileri, aromatik otlar, hafif baharatlar ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Tozlu, tatlı, yumuşak ve ferah esintileri var. Aromatik- akuatik gruba dahil edilmiş.

Üst- kimyon, misket limonu, kavun, yeşil notalar, menekşe, bergamot, limon,

Orta- siklamen, çam ağacı, zencefil, karabiber, yasemin, muskat çiçeği, bitkisel notalar,

Alt- sandal ağacı, misk, meşe yosunu, sedir ağacı, ambergis.

Creed- Erolfa- enerjik ve tatlı turunçgillerle başlıyor. Portakal ve misket limonu algıladım. Sonra tozlu aromatik otlar ve erkeksi çiçekler gelmekte. Menekşe, sadunya ve lavanta olabilir. Bir miktar yumuşak baharatımsı notalar var. Hafif karabiber olabilir. Son kısımda tatlılık artıyor. Misk, amber ve vanilya bunda etkili olabilecektir. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ile kapanıyor.

Creed- Erolfa- genelde uyumlu ve dengeli bitki ve turunçgillerden oluşuor. Yalnız sondaki yapay tatlılık, sentetik odunsu notalar beğenilmeyecektir. Sonbahar- ilkbahar arası döneme uyar. Günlük kullanım ve sosyal faaliyet kokusudur. Tene hızlı bir akışkanlıkla yerleşiyor. Tene yakın kalıyor. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik sağlar. Tatlılığın sonlarda artması, dengeli dozaj gerektirir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder