23 Temmuz 2013 Salı

Ulric de Varens- UDV For Men EDT / 1993





























Ulric de Varens- Fransız parfüm markasıdır. Ulric de Varens- UDV For Men isimli parfümü incelemek istiyoruz. Tozlu, buruk ve ekşimsi kokuları var. Turunçgiller, aromatik otlar ve odunsu notalarla şekilleniyor. Aromatik- şipre kategorisinde değerlendirilebilir.

Üst- limon, mandalina, nane, yavşan otu, adaçayı,

Orta- kasnı otu sakızı, biberiye, vetiver,

Alt- yasemin, paçuli, meşe yosunu, misk.

Ulric de Varens- UDV For Men- ekşimsi ve buruk turunçgillerle açılmakta. Bergamot ve mandalina tahmin ediliyor. Sonrasında buruk ve tozlu aromatik otlarla tene oturma ve olgunlaşma başlıyor. Adaçayı, biberiye ve nane olabilir. Kapanışta odunsu notalar ve meşe yosunu var. Kuru paçuli ve çimensi- yumuşak vetiver hissediliyor.

Ulric de Varens- UDV For Men- sade, basit, çok değişmeyen ve düz çizgide giden bir harmana sahiptir. Hızlı bir akışkanlıkla karakterini bulur. Kaliteli bir aromatik- odunsu kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Günlük kullanım, her mevsim ve sosyal ortamlar içindir. Notalar bence dengeli ve uyumlu olmuş. Bir sorun yok. Turunçgillerde sınırlı bir tatlılık var. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder