26 Ocak 2014 Pazar

Hermes- Un Jardin Sur Le Toit EDT / 2011





















Hermes- Fransız moda firmasıdır. Hermes- Un Jardin Sur Le Toit ( Damdaki bahçe ) isimli parfümü yorumlayacağım.

Parfümün ismi- Hermes markasının merkezi olan binanın çatı katında bulunan bahçeden esinlenmiş.

Hermes- Un Jardin Sur Le Toit- kaliteli, enerjik ve pozitif kokusuyla, benim tenimde gün boyu kalıcılık yaptı. Yağlı ve çabuk terleyen tende çok etkilidir. Güçlü fark edilirlik de mevcuttur. Tene hemen yerleşir ve gün boyu eser. Tene yakın durur. Yalnız ilk anda, dışarıya karşı yoğun fark edilirlik yapar. Her mevsime, her sosyal ortama uyar. Günlük kullanımda tazeleme gerektirmez.

Hermes- Un Jardin Sur Le Toit- meyveler, aromatik bitkiler, yumuşak ve kremsi çiçekler ile tanımlanıyor. Aromatik- meyveli kategorisinde gösteriliyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Sade, basit ve düz çizgide ilerleyen koku karakteri sıkıcı değil. Çimen, elma, armut, gül, manolya ve biberiye gibi aromalar verilmekte. Sakin, rahatlatıcı, serin yapısıyla beğeniliyor.



Çiçekli- meyveli harmanla başlıyor. Tatlılık yüksektir. Gül, yasemin, elma, kavun ve şeftali olduğunu tahmin ettim. Çiçekler açılışta baskındır. Devamında kokusu çok değişmez. Açılıştaki aromalara mandalina ve fesleğen katılır. Tuzlu deniz notaları gibi güzel ve modern bir uygulama hissedilir. Son aşamada misk, vetiver ve gene gül mevcuttur.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder