30 Mayıs 2023 Salı

Avon- Maxime Icon For Him EDT / 2021

 















Avon- ABD merkezli kozmetik firmasıdır. Şimdi Avon- Maxime Icon For Him isimli parfümü inceleme konusu yapacağız. Sucul notalar, turunçgiller,  baharatlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar, gurme notalar, meşe yosunu ve deri notaları bu parfümü şekillendirmiş. Tatlı, pudralı, ferah, yumuşak, sıcak ve serin rayihaları var. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- cascalone molekülü, mandalina, kakule,

Orta- zeytin ağacı, kahve, portakal çiçeği,

Alt- deri, meşe ağacı, cypriol yağı.

Avon- Maxime Icon For Him isimli parfümün başlangıcında yer alan turunçgiller ve aromatik- yumuşak baharatlar yeşil / bitkisel ve ferah tarzdadır. Mandalina, limon, portakal, kakule ve muskat sıralaması var. Baharatlar biraz tatlımsıdır. Gene yeşil ve ferah kokan erkeksi çiçeksi notalar portakal çiçeği, sardunya ve limon mine çiçeğidir. Bunun yanında yeşil kokan odunsu notalar ( zeytin ağacı ) bulunuyor. Sonlara doğru tatlı gurme notalar ( kahve ), yeşil kokan meşe yosunu ve pudralı deri notası hissediliyor ve kapanış gerçekleşiyor. 

Avon- Maxime Icon For Him isimli parfümün iki koku ekseni ve karakteri var : Birincisi ve en dikkat çekeni, deri vurgusu hariç diğer bütün aromaların yeşil / bitkisel kokmasıdır. İkincisi turunçgiller ve turunçgilli çiçeksi notaların aynı ya da benzer koku formu oluşturmasıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Günlük kullanımda tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Herhangi bir yapaylık hissettirmediği için tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Kahve ve deri aromalarında sıcaklık var. Diğer koku grupları serin yapıdadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder