26 Mayıs 2023 Cuma

Chloe- Eau De Parfum Naturelle / 2021

 














Chloe- Fransız moda markasıdır. Bugün Chloe- Eau De Parfum Naturelle isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırmakta. Ekşimsi, buruk, tozlu, pudralı, tatlı, ferah ve yumuşak esintiler sunuyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- ağaç kavunu, kuş üzümü,

Orta- gül, neroli,

Alt- mimoza, sedir ağacı.

Chloe- Eau De Parfum Naturelle- ekşimsi ve büyük oranda buruk rayihalar veren turunçgiller ve meyvelerle başlıyor. Ağaç kavunu, kuş üzümü, mandalina ve mersin meyvesi olmalıdır. Sonrasında tatlımsı ve ferah yeşil kokan çiçeksi notalar geliyor. Neroli, limon mine çiçeği ve gül hissettim. Bir diğer çiçeksi nota grubu da hafifçe pudramsı tarzda mimoza ve nergistir. Bu pudralı çiçekler büyük ölçüde tozlu ama ferah kokuyor. Son bölümde odunsu notalar yer almış. Tozlu ama yumuşak sedir ağacı ve yeşil kokan vetiver algılanıyor.

Chloe- Eau De Parfum Naturelle isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Aslında yeşil- çiçeksi / odunsu bir kolonya tarzındadır. Bu yönüyle günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Çok az tatlılık barındırıyor. Ancak yapaylık hissetmedim. Nota geçişleri başarılıdır. Tene özgürce sıkılabilir. Çok sıcak havalarda hafif bir doz ayarı yapılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder