30 Haziran 2023 Cuma

Thierry Mugler- Alien Goddes EDP / 2021

 















Thierry Mugler- Fransız moda markasıdır. Şimdi Thierry Mugler- Alien Goddess isimli bayan parfümünü değerlendirmek amacındayız. Tatlı, yumuşak, şekerli, sıcak, kremsi, yapay, pudralı, ferah ve sabunsu rayihaları var. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk, tonka fasülyesi ve amber aromaları bu parfümü biçimlendiriyor. Oryantal- çiçeksi grubunda gösterilebilir.

Üst- hindistanceizi suyu, bergamot,

Orta- yasemin, kediotu,

Alt- vanilya, kşamir ağacı.

Thierry Mugler- Alien Goddess isimli parfümün açılışını kremsi şekerlilik veren meyveler ve turunçgiller yapıyor. Ahududu, aslan meyvesi, yaban mersini, bergamot, limon ve mandalina karışımı var. Aslında şipremsi bir açılışa sahiptir. Sonrasında çiçeksi notalar sahne almakta. Pudralı çiçeklerden yasemin, iris ve sümbülteber örnek verilebilir. Sabunsu çiçeklerden ise kediotu, ebegümeci ve nergis tahmin ediyoruz. Gene sabunsu misk bunları destekliyor. Şekerli ve elbette yapay tonka fasülyesi ve amber ikilisiyle sona gelinecektir.

Thierry Mugler- Alien Goddes isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Biraz yavaş bir akışkanlıkla, yarım saat sonra tamamen tene yerleşiyor. Bunu takiben, sahibine ve dışarıya karşı boğucu ve saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi tavsiye edilir. Üç- dört fıs yeter. Parfümü baştan sona domine eden yüksek kremsi, şekerli, pudralı ve sabunsu tonlamalardan ötürü fark edilirlik ve kalıcılık yükselmiş ve bu durum parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekânda gerçekleşen kokteyl ve davetler ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder