5 Haziran 2023 Pazartesi

Narciso Rodriguez- Musc Noir For Her EDP / 2021

 















Narciso Rodriguez- ABD merkezli moda firmasıdır. Şimdi Narciso Rodriguez- Musc Noir For Her isimli parfümü yorumlayacağım. Ekşimsi, tatlımsı, kremsi, pudralı, sıcak ve yapay esintileri var. Meyveler, deri, çiçeksi notalar ve vanilya içeriklidir. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilebilir.

Üstte erik, ortada misk, kediotu ve alt notalarda süet aromaları açıklanmakta. Biz buna ilaveler yapacağız. 

Narciso Rodriguez- Musc Noir For Her- şipremsi bir açılış yapmakta. Ekşimsi ve tatlımsı meyveler ( erik, böğürtlen, ahududu ) olabilir. Orta bölümden neredeyse kapanışa değin çiçeksi notaların egemenliği var : Önce kremsi çiçekler ( yasemin, manolya, frezya ) ve sonra da, aradaki kremsi vanilyayı takiben pudralı çiçeksi notalar ( kediotu, papatya, nergis ) sahne alacaktır. Pudralı deri vurgusuyla sona gelinmekte.

Narciso Rodriguez- Musc Noir isimli parfümde orta katmandan başlayarak sıcaklık artıyor. Pudralı deri notasında yapaylık var. Kremsi vanilya da tatlılığı yükseltiyor. Bu nedenle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştiğini düşünüyoruz. Çünkü şipremsi meyveli nokta vuruşundan hemen sonra çiçeksi notalara geçilmekte. Yalnız tene yakın kalmayı değil de, özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirlik yapmayı tercih ediyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle güçlü kalıcılık yapmasını, şipremsi- pudramsı yapısına bağlıyorum. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kenidinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder