9 Nisan 2023 Pazar

Durance- L'ome Zeste De Vetiver EDT



























Durance- Fransız parfüm ve kozmetik firmasıdır. Bugün, Durance- L'ome Zeste De Vetiver isimli parfümü inceleyeceğiz. Aslında kaliteli ve ferah kolonya tarzındadır. Bu bağlamda günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uygundur. Fark edilirlik ve kalıcılığı da kolonya performansı kadar olmuş. Turunçgiller, yeşil bitkiler, çiçeksi notalar, vetiver teması ve odunsu notalarla biçimlenmekte. Yumuşak, tatlı ve enerjik bir kokusu var. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilebilir.

Durance- L!ome- Zeste De Vetiver- tatlımsı ve ferah turunçgillerle başlıyor. Limon ve greyfurt algılanıyor. Bunu turunçgilli çiçeksi notalar takip etmekte. Portakal çiçeği ve süsen olabilir.

Durance- L'ome Zeste De Vetiver- orta bölümde farklı bir koku tarzına yöneliyor= Tozlu ve buruk aromatik otlar. Kişniş, adaçayı, denizakdikeni ve selvi bitkisi olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü bu aromatik otlar ve bitkiler, Durance markasının ürünlerinde sıkça kullanılıyor...

Orta bölümün devamında sucul- yeşil bitkiler var. Çayır, çimen, ot, bitki ve yapraklar harmanlanmış. Son bölümde ise çimensi- köksü vetiver ve yosunlar var. Tenden ayrılmadan önce tütsülü bir sedir ağacı hissedilmekte.

Durance- L'ome Zeste De Vetiver- sade, basit ve çok değişmeyen koku formuna sahiptir. Açılışta turunçgil nüansları, orta bölümde denizel- sucul otlar ve kapanışta yosunlu vetiver ve odunsu notalar kendi içinde katman oluşturuyor. Aromalar sırasıyla görevini yapıyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla ten yakın kalmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder