10 Ocak 2021 Pazar

Givenchy- Pi Extreme EDT / 2015
























Givenchy- Fransız moda markasıdır. Şimdi Givenchy- Pi Extreme isimli parfümle ilgili yorum yapacağız. Tatlı- şekerli, yumuşak, kremsi, koyu ve sıcak rayihaları var. Odunsu notalar, deri, vanilya ve baharatlar bu parfümü biçimlendiriyor. Oryantal- odunsu grubunda gösteriliyor.

Tütsülenmiş deri, demir ağacı ve benzoin gibi aromalar açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız.

Givenchy- Pi Extreme- metalik ve keskin baharatları başlangıca yerleştirmiş. Baskın olarak anason hissediliyor. Kişniş de olabilir. Sonrasında kuru deri aroması sahne alıyor. Tene yerleşme döneminde şekerli bir tatlılık var. Kremsi vanilya, tonka fasülyesi ve badem bunda etkilidir. Kapanışta gene koyu deri notası algılanıyor. Yumuşak sedir ağacı merkezli odunsu notalar buna eşlik ediyor.

Givenchy- Pi Extreme- şekerli tatlılık ve koyu deri notası dolayısıyla dengeli sıkılmalıdır. Tatlılık bazen yapışkan hale geliyor. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe görevini yapmaktadır. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde kullanılabilir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcıdır. Fark edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra yavaş bir akışkanlıkla tene oturur ve yakın kalır. Kokusu çok değişmez, genelde düz çizgide gider.

Aslında Givenchy- Pi Extreme isimli parfümün harmanında sadece kuru deri, tütsü, ağaçsı notalar ve ferah çamsı bitkiler yer alsaydı, genel beğeniye çok daha uygun olurdu.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder