28 Şubat 2021 Pazar

Durance- L'ome Cedre Bleu EDT



























Durance- Fransız kozmetik ve kolonya firmasıdır. Şimdi Durance- L'ome Cedre Bleu ( Mavi Sedir ) ismli parfümü yorumlamak istiyorum. Kaliteli ve ferah kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirliği de- kolonya gibi düşünülmelidir. Günlük kullanım, sosyal ortan ve ilkbahar- yaz mevsimi için idealdir. Tatlımsı, yumuşak, asitli ve enerjik aromaları var. Narenciye esintileri, aromatik bitkiler, yumuşak baharatlar ve odunsu notalar ile şekilleniyor. Odunsu baharatlı grupta gösterilebilir.

Durance- L'ome Cedre Bleu- tatlımsı ve asitli turunçgilleri başlangıçta kullanmış. Greyfurt ve mandalina olabilir. Nane baskınlığında keskin aromatik otlar, geri planda bunu destekliyor. Sonrasında tatlı ve yumuşak baharatlar var. Tarçın, kakule ve yeşil biber olabilir. Son bölümde odun ve ağaç notaları önemli olmakta. Yumuşak sedir ağacı ve paçuli ikilisine, kremsi amber katılıyor.

Durance- L'ome Cedre Bleu- hızlı bir akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Tene oturduğunda, yeni kesilmiş ağaç- ahşap vurguları kalite hissiyatını farklı bir boyuta taşıyarak, bizi memnun ediyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar var. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır.

Bir şey daha dikkatimi çekti= Neredeyse bütün aromaların üzerinde denizel- sucul esintiler var. Bu durum her katmanda hissediliyor. Böylece, koku formu aromatik baharatlı- aromatik odunsu notalı olarak belirginleşiyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder