1 Mart 2021 Pazartesi

Ralph Lauren- Polo Supreme Leather EDP / 2015























Ralph Lauren- ABD merkezli moda markasıdır. Şİmdi Ralph Lauren- Polo Supreme Leather isimli parfümü yorumlayacağız. Supreme- Yüce. Deri teması, öd ağacı, bal, tonka fasülyesi, baharatlar ve reçineler gibi koku nüanslar verdiğini anlıyoruz. Tatlılık, yapışkan şekerlilik, tozlu, sıcak ve yumuşak rayihalar mevcuttur. Deri grubunda gösterlimektedir.

Üst notada kakule, muskat, orta notada deri, safran, altta bal ve tonka fasülyesi aromaları açıklanmakta. Biz buna ilave yapacağız.

Ralph Lauren- Polo Supreme Leather- keskin, dolgun ve tatlı- biberli baharatlarla başlıyor. Muskat ve pembe biber olarak tahmin ediyoruz. Hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonra tozlu ve biberli baharatlarla devam ediyor. Zencefil ve safran olabilir. Baharatlarla birlikte, orta katmanda deri notasını göreceğiz. Yalnız deri notasını önce tarif edelim : Yoğun tozlu- topraksı tonlarda, neredeyse miskli- meşe yosunlu deri notası diyebiliriz. İlginç ve özgün bir deri kullanımı olduğunu söylemeliyiz. Orta katmandaki uygulamayı, baharatlı deri olarak yorumlamaktayız. Çünkü hem baharatlar, hem de deri notası birbirine eklemlenmiş. Bununla birlikte, yosunlu deri tarzında bir ayrışma söz konusudur. Deri notası, ana tema olarak kendi kimliğini de korumaktadır.

Yaklaşık iki saat sonra, Ralph Lauren- Polo Supreme Leather- tamamen karakterini bulmuş oluyor. Baharatlı- yosunlu deri devam ederken, bu defa şekerli bir tatlılık meydana geliyor. Sıcak ve yapışkan tonka fasülyesi ve vanilyayı hemen anlıyoruz. Bir de buna bariz şekilde bal aroması katılıyor. Ancak, burada ağaç reçineleri vardır. Bal ve laden otu kapanışı yapıyor.

Aromalar genelde harman halinde, iç içe algılanır. Nota geçişleri çok başarılı verilmiş. Çünkü hem harman bakımından, hem de aromaların temiz, net ve pürüzsüz hissedilmesi bakımından gerçekten iyi iş çıkarılmış. Bu parfümdeki notaları anlamak için, burnunuzun çok tecrübeli olması gerekmiyor. Notaları tek tek algılayabilirsiniz. Yalnız yosunlu- topraksı deri notası kaynaşmasını anlamak için, biraz parfüm deneyimi şarttır. Notalar uyum ve ahenk gösteriyor. Kapanıştaki şekerli tatlılığa kadar her şey dengeli olmuş.

Ralph Lauren- Polo Supreme Leather- sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dengeli dozaj verilirse, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Yağlı ve çabuk terleyen tende, kuvvvetli esintilerle üç gün kalmakta. Fark edilirliği her zaman yüsektir. Ne var ki, tene oturunca sakinleşir. Tene yakın kalırken de, dışarıya karşı esinti yapar.

Bu parfümü satın almak için, özel bir nedeniniz olacak= Bir kere, çok lüks ve kaliteli bir parfümdür. Sonra en önemlisi, meşe yosunlu / tozlu- topraksı deri notasını denemek, parfüm kültürünüzün gelişmesine katkı sağlayacaktır. Tozlu- topraksı deri aroması, paçuliyle karışmış olabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder