4 Mart 2021 Perşembe

L' Occitane- Eau De Cedrat EDT / 2015



L' Occitane- Fransız parfüm ve kozmetik şirketidir. L' Occitane- Eau De Cedrat isimli parfüm, sedir ağacı temalı bir koku olarak tasarlanmış. Aromatik otlar, narenciye nüansları ve baharatlarla şekilleniyor. Tatlı, tozlu, yumuşak, keskin ve sabunsu rayihalar veriyor. Aromatik- narenciye grubunda yer alabilir.

Üstte bergamot, ortada muskat ve zencefil, alt notada sedir ağacı ve kaşmir ağacı açıklanmış.

L' Occitane- Eau De Cedrat- günlük kullanım, sosyal ortam, her mevsim kullanım ve tene özgürce uygulama gibi genel beğeni şartlarını sağlamakta. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık veriyor. Notalar dengeli ve uyumludur. Tatlılık da dengelidir.

L' Occitane- Eau De Cedrat- keskin ve tatlı bergamot ve limonla açılıyor. Sonra adaçayı ve aromatik- biberli baharatlar ve zencefil geliyor. Yumuşak misk ve odunsu notalarla ( sedir ağacı ) kapanıyor. Sade, basit ve gösterişsiz kokusuyla tene çabuk oturuyor. Tene yakın kalıyor. Doğal, temiz ve enerjik yapısı var. Baharatlar sonradan sabunsu esintiler veriyor. Bu parfümün yapsı hafif baharatlı vetiver temasına yönelmekte.

Koku- 5 Kalıcılık-3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder