13 Kasım 2013 Çarşamba

Diptyque- L'Ombre Dans L'Eau EDP / 1983



























Diptyque- Fransız parfüm ve kozmetik firmasıdır. Diptyque- L'Ombre Dans L'Eau isimli parfümü incelemeye karar verdik. Meyveler, çiçekler ve misk genel biçimlenmede etkili olan nüanslardır. Tatlı, kremsi, yumuşak esintiler yapar. Bir miktar sıcak ve kuru tonlamalar veriyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Gül, kuş üzümü, bergamot, mandalina, ambergis, misk ve kuş üzümü yaprağı gibi notalar açıklanmış.

Diptyque- L'Ombre Dans L'Eau- iki farklı koku biçimi sunuyor...

Yumuşak çiçekler ve kuru meyveler başlangıcı oluşturur. Harman halindedir. Gül, yasemin, leylak gibi kremsi çiçekler var. İncir, kuş üzümü, mandalina gibi canlı ve enerjik meyveler var.

Şekerli tatlılık parfümün devamında görülür. Tatlılık dengelidir, rahatsız etmez. Vanilya ve misk gibi yumuşak notalar var. Tenden böylece ayrılıyor. Tende kuruyunca da, bir miktar sucul- yeşil bitkiler hissediliyor. Sade ve minimalist şekilde tasarlanmış.

Diptyque- L'Ombre Dans L'Eau- dengeli ve uyumlu aromalar vermeyi başarmakta. Beni rahatsız eden bir yapaylık yok. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Tene özgürce uygulanabilir. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapar. Sakin ve çekingen bir fark edilirliği var. Tene yakın kalır. İlkbahar- yaz sezonu, günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Genel beğeniye uyar.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder