25 Ekim 2016 Salı

Giorgio Armani Prive- Encens Satin EDP / 2014


























Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Giorgio Armani Prive- Encens Satin isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, yumuşak, keskin, yağlı, koyu, tozlu, sıcak ve hayvansal rayihalar salmaktadır. Baharatlar, odunsu notalar, reçineler, tütsü, amber, misk ve deri içeriklerine sahiptir. Oryantal- baharatlı grupta gösterilmiş.

Notaları tütsü, odunsu notalar, baharatlar ve amber şeklinde açıklanmış. Buna ilaveler yapacağız.

Giorgio Armani Prive- Encens Satin isimli parfümün, önemli bulduğumuz aromaları baharatlar, öd ağacı, deri ve misktir. Örneğin açılışta tütsülü karabiber ve zencefil gibi biberli baharatları görüyoruz. Buna öd ağacı teması destek vermektedir. Öd ağacı keskin ve yağlıdır. Başlangıç faslı yoğun sıcaklıkla belirleniyor. Sonrasında öd ağacı yerinde kalmak üzere, safran notası da buna katılıyor ve baharatlar çeşitleniyor.

Giorgio Armani Prive- Encens Satin isimli parfümün ikinci bölümünde yumuşak odunsu notalar ( vetiver ), ağaç reçineleri ( laden otu ) ve hayvansal ve elbette yağlı karakterde deri ve misk sahne alıyor. Nispeten tatlımsı ve yumuşak amber kapanışı yapıyor. Bununla birlikte başlangıçtaki keskin baharatlar & öd ağacı harmanı parfümün genelinde her zaman hissedilecektir.

Giorgio Armani Prive- Encens Satin- hayvansal ve yağlı verilmiş deri, misk, ağaç reçineleri ve öd ağacından dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Çünkü bu aromalar burun ve zihin algısını zorlar. Çabuk terleyen yağlı tende- bu saydığımız aromalarla üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır. Fark edilirliği özellikle dışarıya karşı yoğundur. Notalar genelde kendi içinde harmanlanmış olarak sırasıyla devreye giriyor : Baharatlar & öd ağacı harmanı, deri & misk harmanı. Diğerleri yardımcı elemandır : Vetiver, reçineler, amber. Gayet yavaş akışkanlıkla iki saat sonra tene oturuyor. Ondan sonra da tene zamk gibi yapışıyor. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder