26 Aralık 2016 Pazartesi

Guerlain- Terracotta Le Parfum EDT / 2014





















Guerlain- Fransa merkezli parfüm firmasıdır. Bugün, bu markanın bayan kokularından Guerlain- Terracotta Le Parfum- incelenecektir. Tatlı, kremsi, yumuşak ve hafifçe tozlu yapıdadır. Çiçekler, misk, vanilya ve hindistancevizi aromaları veriyor. Çiçeksi grupta yer alıyor.

Üst- bergamot, hindistancevizi, tiare çiçeği,

Orta- portakal çiçeği, yasemin, ylang ylang,

Alt- misk, vanilya.

Guerlain- Terracotta Le Parfum- sütlü aromalar ve hindistancevizi ile açılmakta. Sonra beyaz yumuşak çiçekler geliyor. Kapanışta misk ve vanilya var. Kaliteli bir çiçeksi kolonya tarzındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik bu anlamda düşünülmelidir. Tene bolca sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Tene yakın duruyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.



Guerlain- Terracotta Le Parfum- açılıştan sonuna kadar ferah, yumuşak ve enerjik koku katmanları sunuyor. Orta katmandaki çiçekler hafifçe tozlu olmakla birlikte, tropikal çiçek karakteri taşıyor. Portakal çiçeği, yasemin ve papatya gibi tahminler yaptım. Herhalde tiare çiçeğinin kendine özgü kokusu sebebiyle, tropikal çiçek nüansları algılanmakta. Sonda ise, sıcak, kremsi ve sütlü aromalı vanilya beğenilmekte. Tene hızlı akışkanlıkla yerleşiyor. Sade, basit ve gösterişsiz bir kokusu var. Zaman zaman vücut losyonları gibi kokuyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder