31 Mart 2013 Pazar

Giorgio Armani- Acqua di Gio Pour Femme Eau De Parfum / 1995



























Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Giorgio Armani- Acqua di Gio Pour Femme Eau De Parfum isimli parfümü inceliyoruz. Temel hareket noktası bizce, yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerinin kokusu olmuş. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, sucul, kremsi, hafif, yumuşak ve tropik etkiler veriyor. Çiçeksi- meyveli grubunda bulunuyor.

Üst- şakayık, ananas, misk votkası, menekşe, şeftali, muz yaprağı, limon,

Orta- zambak, frezya, yasemin, sümbülteber, ylang ylang, vadi zambağı, gül, ozon notası,

Alt- sandal ağacı, amber, misk, sedir ağacı, sığla yağı.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Pour Femme Eau De Parfum isimli parfüm kaliteli ve rafine çiçeksi- meyveli kolonya gibidir. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle düşünülmelidir.

Tropik meyveler ve yeşil çiçeksi notalarla açılmakta. Tatlı, enerjik ve ozonsu yapısı var. Ananas, guava ve şeftali baskın meyveli notaları oluşturuyor. Açılışta ayrıca üzüm ve karpuz gibi meyveler hissettim. Leylak ve menekşe gibi yeşil- bitkisel çiçekler de algılanmakta.

Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için ideal bir kokudur. Genel beğeniye hitap etmektedir. Aslında koku karakteri çok değişmiyor.

Orta kısımda baskın kremsi- yumuşak beyaz çiçekler var. Yasemin, gül, frezya ve zambak klasik tahminlerimiz oldu. Bu çiçekler sucul ve ferahtır.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Pour Femme Eau De Parfum isimli parfüm, tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazelenebilir. Hızlı akışkanlık yapar. Tene yakın durur. Dengeli tatlılık ve son bölüm hariç, uyumlu notalar var.

Sonda ise sedir ağacı merkezli yapay odunsu bazlar, misk ve vanilya bulunmakta. Yumuşak ve tatlımsı esintilerle kapanış gerçekleşmekte.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Pour Femme Eau De Parfum isimli parfüm, çiçek ve meyve harmanı ile başlar. Orta bölümde çiçeksi katman vardır. Kapanışta odunsu notalar ve vanilyanın karışımı görülür.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder