6 Mart 2013 Çarşamba

Creed- Spring Flower EDP / 1996

 

 

Creed- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Creed- Spring Flower ( 1996 ) isimli bayan parfümünü tanıtıyorum. Tatlı, kremsi, yapay, sucul, ozonlu, serin, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, ambergris ve misk içeriklerine sahiptir. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- elma, kavun, şeftali,

Orta- yasemin, gül,

Alt- misk, ambergris.

Creed- Spring Flower ( 1996 ) isimli parfümün açılışında yer tutan meyveler şipremsi karakter barındırıyor. Tatlılıkla birlikte ozonlu ve sucul hissiyat veriyor. Kavun, şeftali ve elma sayılabilir. Orta bölümdeki çiçeksi notalar ise tatlı, kremsi ve yeşil- bitkisel tonlamalar yapacaktır. Yasemin, gül, boronya, siklamen ve frezya olmalıdır. Ambergris ve misk notaları da yapay bir tatlılık vermekle, son kısmı meydana getiriyor.

Creed- Spring Flower ( 1996 ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. EDP konsantrasyonunda olması sayesinde, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılık yapacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü son bölümdeki yapaylık rahatsız etmiyor. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uymaktadır. Meyveler ve çiçeksi notalar serin kokarken, misk ve ambergris notaları sıcaktır. Ambergris ve misk haricinde, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder