29 Kasım 2015 Pazar

Hermes- L' Ambre des Merveilles EDP / 2012


 


























Hermes bir Fransız markasıdır. İslam inancında, Hermes, Hızır peygambere karşılık gelmekte. Eski Yunan ve Roma mitolojisinde, ''tanrıların habercisi'' olarak anılır. Ateşi tanrılardan alıp, insanlığa hediye ettiği için de; uygarlığın kurucusu, insanlığın kurtarıcısı kabul edilmektedir.

Hermes- L' Ambre des Merveilles :

Kadın parfümü olarak, oryantal- vanilya grubunda gösteriliyor.



Notaları şöyle verilmiş= Amber, laden otu, vanilya, paçuli... Sıktığınızda bütün bu notalar alınıyor. Hafif, modern, yumuşak, genelde tatlımsı esintiler sunan bir parfüm olmuş.

Kremsi ve yumuşak amber açılışı yapar. Sonra odunsu notalar ve otsu rayihalarla tene yerleşir, güzelleşir ve kurur. Lüks bir vanilya- amber kullanılmış. Odunsular sıcak ve egzotik etkiler yapıyor.




Basit, sade, düz çizgide ilerleyen bir harmanı var. Yapaylık, dengesizlik almadım. Gayet rafine, temiz notaları var. Her mevsime gider. Her ortamda, günlük kullanımda dozaj uygulanabilir. Tende kalışı hafif esintilerle 10 saat kadar olmakta. Tene yakın duruyor.

Bütün notalar kalite ve güzelliği yansıtıyor. Bir saat içinde tene yerleşmekte. Fark edilirlik ise fena değil.

Koku -5 Kalıcılık -3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder