7 Kasım 2015 Cumartesi

Guerlain- Homme L'Eau Boisse EDT / 2012



























Guerlain- Fransız parfüm şirketidir.

Vetiver temalı parfüm olan Guerlain- Homme L'Eau Boisse- incelenecektir.

Turunçgil, yumuşak baharat, aromatik ot / yeşil bitki gibi koku nüansları var. Ekşimsi, buruk ve tozlu rayihalar vermekte. Odunsu- şipre grubunda gösterilmekte. Genel karakteri Hermes- Terre D' Hermes ile benzerdir.

Vetiver, çimen notası, misket limonu, nane, odunsu notalar, sardunya, rom ve misk notaları verilmekte.

Guerlain- Homme L'Eau Boisse- greyfurt ve misket limonuyla açılıyor. Enerjik hissiyat veren buruk- ekşimsi turunçgiller beğenilmekte. Devamında turunçgillere nane ve biberli ve tozlu baharatlar katılıyor. Karabiber- pembe biber kombinesi var. Karabiber baskındır. Karabiber tandansı uzun sürüyor ve tene oturma eğilimi gösteriyor.

Vetiver teması, parfüm tene yerleşince etkilidir. Keskin, ferah ve aromatik vetiver var. Karabiber- vetiver işbirliğini görüyoruz. Yeşil- sucul bitkiler buna destek vermiş. Yumuşak ve ferah odunsu notalar ( sedir ağacı, paçuli ) ve vetiver temasıyla kapanış oluyor.

Guerlain- Homme L'Eau Boisse- bazı koku formları sunuyor=

Vetiver= Ortalardan itibaren sahneye çıkmakta. Ferah, yumuşak ve sucul biçimde parfüme dahil oluyor. Sonrasında kapanışa doğru dumansı ve tozlu hale geliyor.

Baharatlar= Tozlu ve topraksı biçimde, açılış ve merkez notalarda yer almakta.

Aromatik otlar ve odunsu notalar yardımcı elemandır. 

Guerlain- Homme l'Eau Boisse- çok tatlılık vermiyor. Ama dengeli, uyumlu, kaliteli ve rafine aromalar veriyor. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşir. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcı ve fark edilir yapısı var. Her mevsim kullanılır. Sosyal ortamlara uyar. Tene özgürce dozajlanır. Günük kullanım içindir. Genel beğeniye uygundur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder