21 Kasım 2015 Cumartesi

Ermenegildo Zegna- Sicilian Mandarin EDT / 2012





























Ermenegildo Zegna- İtalyan moda markadır. Bu markanın Essenze Koleksiyonu kokuları beğenilmekte= Ermenegildo Zegna- Sicilian Mandarin bunlardan biridir.

Sicilian Mandarin= Sicilya Mandalinası.

Aromatik bitki, narenciye, odunsu bazlar ile biçimlenen Ermenegildo Zegna- Sicilian Mandarin, kaliteli ve ferah kolonya tandansları veriyor. Kalıcılık ve fark edilirliğini bu anlamda değerlendireceğiz. Turunçgil- aromatik kategorisinde yer almış.

Mandalina, nane, turunç yaprağı, meşe yosunu, bergamot gibi aromalar verilmiş.

Ermenegildo Zegna- Sicilian Mandarin, tatlı, yumuşak ve enerjik narenciyelerle başlıyor. Mandalina, bergamot ve limon algılanıyor. Nane ve fesleğen aromatik otları oluşturuyor. Aromatik otlar taze ve keskin rayihalar vermekte. Daha sonra ferah ve tuzlu bir vetiver var. Odunsu notalarla ( sedir ağacı- vetiver ) parfüm kapanmakta. Sade ve basit bir formülasyon olmuş.

Ermenegildo Zegna- Sicilian Mandarin için son notlar...

Günlük kullanım, her mevsim, her sosyal ve genel beğeni düzeyi gibi kriterler bu parfüm için geçerlidir. Özgürce tene uygulanır. Uyumlu notalar ve genel bir tatlılık takdir ediliyor. Canlı ve pozitif koku karakteri var. Tene yakın kalıyor. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder