11 Ağustos 2013 Pazar

Bond No. 9- West Side EDP / 2006



























Bond No. 9- ABD kökenli parfüm firmasıdır. Şimdi Bond No. 9- West Side isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Çiçeksi notalar, meyveler, odunsu notalar, misk ve amber içeriklidir. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmiştir.

Şakayık, sandal ağacı, amber, misk, ylang ylang ve gül aromaları açıklanmış.

Bond No. 9- West Side isimli parfümün açılışında, keskin tatlımsı orman meyveleri ( vişne, böğürtlen ) yer alıyor. Devamında yeşil karakteri ağır basan sucul çiçeksi notalar var. Gül ve şakayık olabilir. Ancak hemen koku karakteri değişiyor. Kremsi çiçeksi notalara çevriliyor. Yasemin, ylang ylang ve papatya olabilir. Gene kremsi odunsu notalar ( sandal ağacı ), yapay tatlı amber ve misk kapanışı yapmakta. Son kısımda tatlılık yükseldiği için, tene dengeli dozaj verilmesi gerekir. Dört- beş fıs yetecektir. Aslında başlangıçta da şekerli bir tatlılık olduğu söylenebilir. Buna karşılık nota geçişleri başarılı olmuş.

Bond No. 9- West Side- tene dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Fark edilirliği sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, şekerli tatlılık vesilesiyle gün boyu kuvvetli kalıcılığı var. Hızlı akışkanlıkla çiçeksi karakterini bularak, tene yerleşmekte. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder