6 Haziran 2013 Perşembe

Robert Piguet- Baghari EDP / 2006



























Robert Piguet- Fransız moda markasıdır. Bugün Robert Piguet- Baghari isimli parfüm incelenecektir. Kadın parfümü olarak dizayn edilmiş. Gül, misk, vanilya, amber, narenciye ve çiçek nüansları var. Pudralı, kremsi ve yumuşak esintiler yapar. Çiçeksi- oryantal kategoride gösteriliyor.

Üst- aldehitler, bergamot, portakal çiçeği, menekşe,

Orta- Cantola gülü, Şam gülü, yasemin, portakal çiçeği,

Alt- iris, vetiver, amber, misk, vanilya.

Robert Piguet- Baghari için kısa bir değerlendirme=

Turunçgiller açılışı yapar. Bergamot, mandalina ve portakal çiçeği sentezlenmiş. Ferah, temiz ve dinamik esintiler var.

Çiçeklerle devam eder. Menekşe, iris, sümbülteber ( hafifçe pudralı ve sabunsu ); yasemin ve gül ( kremsi ve yumuşak ) harmanlanmış. Pudralı ve sabunsu tarz baskındır.

Vanilya, misk ve amber sonlarda yer alır. Bu kısım kremsi ve yumuşaktır. Böylece kapanır.

Robert Piguet- Baghari- her mevsim, günlük kullanım, genel beğeni ve sosyal ortam şartlarına uyar. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider, Basit bir formülasyona sahiptir. Kaliteli bir parfümdür. Notalar harman halindedir. Özellikle açılış ve orta bölümde notalar iç içe algılanır. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar görülür.

Robert Piguet- Baghari- tene hızlı akışkanlıkla yerleşiyor. Tene yakın kalıyor. Fark edilirlik ilk anda yoğundur, sonra sakinleşir, Çabuk terleyen yağlı tende, günün büyük bir bölümünde kalıcıdır, Doğal aromalarıyla beğenilir,

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder