13 Haziran 2013 Perşembe

Bvlgari- Omnia Amethyste EDT / 2006

 















Bvlgari- İtalyan mücevher firmasıdır. Bugün Bvlgari- Omnia Amethyste isimli bayan parfümünü incelemekteyim. Sabunsu, pudralı, buruk, yapay, ferah, serin ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi notalar, yeşil notalar ve misk içeriklidir. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- yeşil notalar, pembe greyfurt,

Orta- iris, gül,

Alt- kediotu, odunsu notalar.

Bvlgari- Omnia Amethyste isimli parfümün açılışında ferah yeşil notalar var. Sonrasında, kapanışa kadar buruk, sabunsu ve pudralı kokan çiçeksi notalar ve misk aromaları sahne alacaktır. İris, kediotu, gül, manolya, sardunya ve sümbül gibi çiçekler, hafif banyo sabunları gibi kokuyor ve serin ve yumuşak etkiler bırakıyor.

Bvlgari- Omnia Amethyste isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirlik performansı görülüyor. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Pudralı, sabunsu ve buruk yapıdaki çiçeksi notalar ve misk aroması aynı zamanda yapaylık da barındırdığı için, fark edilirlik ve kalıcılık değerleri yükselmesine rağmen bu durum tene dengeli sıkılmasını şart koşuyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Bvlgari- Omnia Amethyste isimli parfümün, Chloe- Love Chloe isimli parfümle olan benzerlik ve farklılıklarına değinelim : İkisinde de pudralı ve sabunsu kokan çiçeksi notalar- misk kombinesi var. Bvlgari- Omnia Amethyste isimli parfümün açılışında yeşil notalar ve Chloe- Love Chloe isimli parfümün başlangıcında yeşil / bitkisel çiçeksi notalar görüyoruz. Chloe- Love Chloe isimli parfümde pudralı çiçekleri, hafif baharat geçişleri destekliyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder