10 Mayıs 2020 Pazar

Narciso Rodriguez- Poudrêe EDP / 2016



























Narciso Rodriguez Poudrêe EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Narciso Rodriguez- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Narciso Rodriguez- Poudrêe isimli bayan parfümünü incelemek istiyorum. Çiçeksi notalar, misk, vanilya ve odunsu notalarla şekilleniyor. Pudralı, tozlu, kremsi, sıcak, keskin, tatlı, şekerli ve bir miktar ferah yapısı var. Odunsu- çiçeksi / misk grubuna dahil edilmiş.

Üst- gül, yasemin, portakal çiçeği,

Orta- misk,

Alt- vetiver, sedir ağacı, tonka fasülyesi, paçuli.

Narciso Rodriguez- Poudrêe isimli parfüm, keskin pudralı ve tozlu bir açılış yapıyor : Ön planda misk var. Sonra yasemin ve iris geliyor. Kremsi gül ve portakal çiçeği bunu takip etmekte. Sıcak ve aynı zamanda kremsi vanilya ile sona gelindiğini anlıyoruz. Vanilya, sonradan şekerli tonka fasülyesine dönüşecektir. Bu arada yeşil kokan vetiver ve vanilya ile beraber kremsi paçuli gibi odunsu notalardan bahsedebiliriz.

Narciso Rodriguez- Poudrêe- miskli- pudralı çiçekler, kremsi çiçekler ve kremsi vanilya gibi koku katmanlarından oluşuyor.  Odunsu notalar ise yardımcı elemandır. Bu katmanlar sırasıyla devreye giriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Ne var ki, ilk sıkışta dışarıya karşı ve sahibine yönelik yoğun fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli yapışkanlık ve kalıcılık yapıyor. Tene dengeli sıkılmasını gerektiren pudralı- şekerli yapısı dikkat çekmekte. Dört- beş fıs yeter. Bu haliyle sonbahar- ilkbahar arası döneme, akşam saatlerine ve soğuk havalara uyar. Dış ortam davet ve toplantıları ile gece gezmelerinde kullanılır. Nota geçişleri ustaca yapılmış.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder