25 Mayıs 2020 Pazartesi

Sospiro- Erba Pura EDP / 2013



























Sospiro Erba Pura EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Sospiro- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Bugün Sospiro- Erba Pura isimli parfümü değerlendireceğiz. Kremsi, tatlı, şekerli ve yumuşak rayihaları var. Meyveler baskındır. Buna amber ve misk katılır. Oryantal grupta gösterilmekte.

Üstte portakal, limon, bergamot, ortada karışık meyveler alt notada amber, misk ve vanilya aromaları açıklanmakta.

Sospiro- Erba Pura- kremsi ve şekerli meyvelerle ( portakal, mandalina, aslan meyvesi ) açılıyor. Bu meyveler hemen ozonlu ve sucul yapıya çevriliyor. Meyveli katman, parfümü baştan sona domine ediyor. Kapanıştaki tatlı amber ve misk, yapaylık sınırında dolaşıyor.

Sospiro- Erba Pura isimli parfüm, yüksek şekerlilik ve kremsilikten dolayı bazen şekerli meyve sularını andırıyor. Tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş kez fıslatmak yetecektir. Bu şartla günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uyacaktır. Gene de sabahleyin sıkılmasa iyi olur. Meyveli katman ve buna yardımcı amber ve misk notaları sırasıyla algılanmakta. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tensel koku olmasıyla ilgilidir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder