19 Mayıs 2020 Salı

Roberto Cavalli- Just Cavalli Pour Femme EDT / 2013
























Roberto Cavalli Just Cavalli Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Roberto Cavalli- İtalyan moda markasıdır.

Roberto Cavalli- Just Cavvalli Pour Femme isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, kremsi yumuşak, hafif ve keskin vurgular var. Çiçekler, meyveler, turunçgiller, baharatlar, odun- ahşap notaları ve reçineler barındırıyor. Çiçeksi grupta değerlendiriliyor. Portakal çiçeği, tiare çiçeği ve gül ağacı gibi aromalar verilmiş. Bunlara eklemeler yapacağız.

Roberto Cavalli- Just Cavalli Pour Femme- keskin baharatlı bir açılışa sahiptir. Hafif biberli kakule, kimyon ve muskat olabilir. Ancak öncesinde mandalina ve greyfurt gibi asitli ve metalik turunçgillerin olduğunu düşünebiliriz. Açılışta baharatlar hemen baskınlaşıyor. Orta bölümde meyvemsi ve yumuşak çiçekler var. Portakal çiçeği, frezya ve yasemin buketi olabilir. Ferah yeşil- bitkisel kokan çiçekler beğeniliyor. Meyveler ( kuş üzümü ) geri plandadır. Son kısımda hafifçe vanilyamsı reçineler ve tozlu ahşap notaları var. Şekerli ve yapay bir tatlılık görülür.

Roberto Cavalli- Just Cavalli Pour Femme- vanilyamsı reçine ve baharat nüansları dolayısıyla dengeli sıkılmalıdır. Böylece günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyabilir. Çok sıcakta değil de, soğuk havalarda, akşam saatlerinde ve genelde sonbahar- kış sezonunda tene uygulanmalıdır. Baharat, ahşap, reçine ve vanilya ile kalıcılık ve fark edilirlik artar. Günün büyük bölümünde kalıcı olur. İlk andaki yoğun fark edilirlik, sonradan yumuşar ve tene yakın kalır. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Notalar harman halinde, iç içe algılanmakta.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder