22 Mayıs 2020 Cuma

Ralph Lauren- Ralph EDT / 2000


























Ralph Lauren- Ralph parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Ralph Lauren- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün, Ralph Lauen- Ralph isimli bayan parfümünü inceleyeceğiz. Tatlı, yumuşak, sucul, ve hafif esintiler sunuyor. Meyve, çiçek ve vanilya aromaları belirgindir. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor. Kaliteli bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık vermekte.

Üst- osmanthus, elma yaprağı, mandalina,

Orta- manolya, boronya, frezya,

Alt- misk, iris.

Ralph Lauren- Ralph- taze ve enerjik tropikal meyvelerle başlamakta. Sonra hemen yumuşak beyaz çiçekler geliyor. Kapanışı kremsi vanilya ve misk notası yapıyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Aromalar meyve ve çiçek olarak ayrışmakta.

Ralph Lauren- Ralph- tatlı & tropik meyve vurgularını asitli mandalina, kivi ve guava olarak seçmiş görünüyor. Yumuşak- sucul çiçekler ise frezya, yasemin ve manolya şeklinde tahmin ediliyor. Yağmur sonrası ıslanmış çiçeklerin kokusunu bize sunuyor. Açılışta bir miktar aromatik otlar olabilir. Genel anlamda vücut losyonu ve şampuan gibi temizlik hissini çağrıştırıyor. Tene özgürce uygulanabilir. Gün içinde tazelenebilir. Tene yakın durmakta. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder